top of page

TEAM

1.jpg

Team Hieros Gamos 2024

Dit festival wordt door vele mensen gedragen. Het is een samenwerking tussen het kernteam en alle andere mooie mensen die allemaal hun unieke aandeel hebben binnen het festival.

Denk aan onze vrijwilligers, de hoeders van sharingcirkels en de sacred space, de workshopgevers, het kookteam en natuurlijk alle deelnemers.


Het kernteam vormt in de voorbereiding de basis van het festival en het energetische veld. Binnen dat veld zullen velen hun plek innemen. Voor ons is het belangrijk dat je in een veilige en ontspannen bedding aanwezig kan zijn, waardoor je veel van jezelf mag gaan ontdekken tijdens het festival.

 
Het is de taak van het kernteam om alles samen te brengen. Om het Hieros Gamos uit te dragen en te belichamen met alles wat dat met zich meebrengt. Je bent van harte welkom om samen met ons een prachtig festival te ervaren en het leven te vieren.

Kernteam

Ralph Nelissen.jpg

Ralph Nelissen

Ik was betrokken bij het eerste Hieros Gamos festival en het concept (Het innerlijke huwelijk) heeft me vanaf toen niet meer losgelaten.

Na 10 festivals kreeg ik de kans om het stokje als organisator en visiedrager over te nemen en ik heb ja gezegd. Ja tegen het festival, Ja tegen mezelf en Ja tegen het leiderschap en ondernemerschap om het samen met mooie mensen mogelijk te maken.

Het is een prachtig festival (gathering) waarin mannen en vrouwen samenkomen om het leven te vieren. Het leven dat we volmondig mogen aannemen zodat de man en de vrouw in onszelf volledig tot leven kan komen.

Ik zie het als mijn missie om het Hieros Gamos in mezelf te belichamen en dat wat in mijn hart leeft uit te dragen. Ik zie je graag op het festival en wens je daar een mooie en leerzame ontdekkingstijd toe. 

Meer info over mijn activiteiten: www.padvandeman.com

Marlou Donné

Dit jaar voor het eerst bij Hieros Gamos betrokken. Ik stapte binnen, maakte contact met het team, het veld en de energie van Hieros Gamos en gelijk voelde ik de uitnodiging. Hier mag ik zijn.

Ik kan er helemaal induiken en uitgebreid delen wat het allemaal met me doet, maar het komt erop neer dat het klopt voor me. Hoe precies weet ik niet, maar ik voel het. Ik voel dat ik hier wil leren, wil groeien en spelen.
Ik voel ook dat ik iets te bieden heb en dat ik ontzettend zin heb om hier helemaal in te duiken.


Lets get messy. Want als een ding duidelijk is, is dat Hieros Gamos je niet in de koude kleren gaat zitten. En dat past bij me. Als ik voel dat er iets te leren is, te ontdekken en te groeien valt, dan ben ik van de partij. Ik geniet nu al van de voorbereiding en kijk ontzettend uit naar het festival!
Marlou.jpg
Sasha.jpg

Sascha van Ras

Ik kwam voor het eerst op Hieros Gamos toen mijn eigen huwelijk net was gestrand. Ontdekte op dit festival hoezeer het innerlijke heilige huwelijk mij aansprak. De eerste belofte. Trouw zijn aan mezelf en wat dat betekende.

Een reis van aankomen in mijn hart en bekken. Ruimte maken om te voelen hoe oude spanningen tot ontspanning kon komen. Dat ik me nu tevreden en thuis kan voelen in mijn lijf. Met mijn huidige partner ben ik nu in dans om het uiterlijke huwelijk te leven.

 
Hierbij is Hieros Gamos een bijzonder veld om samen op onderzoek te gaan. Ik kijk uit naar alle mooie zielen die zich gaan verzamelen om samen een prachtig festival te ervaren.

Meer info over mijn activiteiten: www.saschavanras.nl

Elly de Bruin

Na jaren van loslaten. Loslaten van mijn huwelijk, loslaten van mijn met bloed, zweet en passie opgebouwde Theaterzaal en Kunst & Cultuurcentrum. Is er ruimte en tijd voor wat nieuws. Na vele grootschalige locatietheatervoorstellingen te hebben geregisseerd en georganiseerd, een aantal festivals te hebben opgezet en vanuit mijn mannelijke kracht altijd alles alleen te hebben gedaan is het tijd om samen te werken. Mijn vrouwelijke kracht mag hierbij in balans komen met mijn mannelijke.

Dat past precies in mijn persoonlijke ontwikkeling waarin verbinding, met mezelf en de ander, voorop staat. De vraag of ik samen met mijn huidige partner in het kernteam van Hieros Gamos zou willen deelnemen is treffend hoe passend ze is. Ook voelde het na samenkomst met het team gelijk helemaal kloppend. Het mannelijke en vrouwelijk is in dit team prachtig in balans, we vullen elkaar mooi aan en er was gelijk sprake van een vredige transparantie. Het voelt als een waar cadeau, om een bijdrage te mogen leveren aan een veld waarin zoveel bezoekers op ontdekkingsreis gaan in zichzelf en de ander. Net zo goed als ikzelf. 
Corine.jpg
Rene-2022-1.jpeg

René Onstenk

9 jaar geleden kwam ik naar het Hieros Gamos veld op uitnodiging om aan het kernteam deel te nemen. Het Hieros Gamos nam mij mee in de voorbereiding, gelijk voelde ik de diepte, echtheid en schoonheid van dit festival. Ik was blij met de zin “waarachtig leren liefhebben” na mijn eerste festival kreeg het woord “leren” meer waarde.

De rol van Geestelijk raadsheer in het team en op het veld heeft mij vele nieuwe bijzondere belevingen en ontmoetingen geschonken. Zeer dankbaar ben ik hiervoor om deze rol in het veld te mogen vervullen en weer vrij te geven. Het Leren is ook een uitdaging,  loslaten van het oude en ontvangen van wat zich aandient. Ook om waarachtig te zijn, de ander en jezelf lief te hebben. De alchemie van het Hieros Gamos heeft ook thuis een bedding gekregen om dit samen met mijn levenspartner Annemieke te vieren.

Ik heb een praktijk in Arnhem voor soulreading en klank-en lichthealing met onder anderen de PandoraStar. Ook geef ik op uitnodiging klank-en lichthealing concerten voor groepen. Ik maak daarbij gebruik van een PandoraStar en helende klanken.

Meer info over mijn activiteiten: www.reneonstenk.nl

Corine Lavrijssen

Hieros Gamos is voor mij een festival dat meteen diep raakte vanaf mijn eerste deelname. Een prachtige diepgaande groei- en inspiratiereis; elke keer weer. Mijn betrokkenheid groeide en ook mijn innerlijke ontwikkeling kreeg elke keer weer een boost als ik me 5 dagen liet onderdompelen in dit krachtenveld. Afgelopen jaar is waarachtig leren liefhebben een groot levensthema geweest in mijn dagelijkse leven en werk. En dat resoneert binnen Hieros Gamos heel sterk.
 
De vraag van Ralph of ik zorg wilde dragen voor de energetische bedding van het vrouwenveld gaf al snel een innerlijke ja en een weet dat ik dit graag met een team van vrouwen wil gaan realiseren. Samen is heel belangrijk voor mij en ik ben blij dat we dit met een kernteam met veel potentieel neerzetten. Vanuit welke geaardheid je ook komt; Het wordt een samenzijn in liefde en respect voor ieders zijn als mens  Mijn uitdaging is het open blijven in dit krachtenveld, blijven voelen wat klopt voor het grote veld en wat klopt in mij, zodat het Hieros Gamos hart kan blijven stromen.
Ik heb er heel veel zin in.

Meer info over mijn activiteiten: www.hetpotentieel.nl
MG_1951-2-edited-scaled.jpg

Catering

Kookteam HG 2024.png

Remko, Debby, Luna & Jérôme

Balans in jezelf door balans in de voeding
 
Hieros Gamos gaat over het ontdekken van jouw behoeften vanuit de mannelijke en de vrouwelijke kwaliteiten en de balans tussen deze polariteiten: jouw balans. Ons eten, biologisch, eerlijk en heerlijk mag hieraan bijdragen. Met onze voeding zoeken wij ook naar een balans tussen kleuren, geuren en de verschillende smaken zoet, zuur, zout, scherp, bitter en wrang. We laten ons inspireren door de verschillende elementen (aarde, water, vuur, lucht en ruimte). Als er teveel van het een is, voegen het tegenovergestelde toe. Dus als er bijvoorbeeld teveel vuur is, gebruiken we verkoelend eten. Laat de voeding je ondersteunen om genoeg energie te hebben deze “deep dive” naar balans te maken. Voel wat jij nodig hebt en laat je verrassen door wat goede voeding jou kan brengen. 
Wij staan met een prachtig catering team voor jullie klaar van zowel mannelijke als vrouwelijke koks: Remko, Jerome, Luna en Debby. Invoelend in het veld en wat er nodig is, bereiden we vegetarische gerechten. Groenten krijgen hierbij een ereplek uiteraard aangevuld door verschillende soorten granen als rijst, quinoa of gierst en een eiwitbron als linzen, bonen, eieren of tempeh/tofu. We houden van Indiase gerechten maar ook wereldgerechten komen voorbij. Verder proberen we zo min mogelijk eten te verspillen door alles te gebruiken en proberen we aandacht te vragen om mindful te eten. 
Wij staan voor jullie klaar en hebben er vreselijk veel zin in!

Wil je meer weten over het eten? Zie onderdeel 'catering' bij 'veelgestelde vragen'.

Gastvrouw & Gastheer

Laura Melenhorst &

Paul van der Kooi

Hey! Wij zijn Laura en Paul, en we staan klaar om je met liefde te verwelkomen op het terrein.

Het is onze nobele taak om jullie te ontvangen en zo een veilige basis voor jou te creëren.

Weet dat je altijd welkom bent voor een praatje, of als je ergens naar op zoek bent of ergens mee zit.
Of je nu behoefte hebt aan gezamenlijke interactie op het gedeelde veld of individuele aandacht op het mannen- of vrouwenveld, wij zijn er voor je.

Coördinatoren Vrijwilligers 

Ruben Ossewaarde

Ik kijk er ontzettend naar uit om deel uit te maken van het Hieros Gamos Festival. Dit prachtige festival mee helpen realiseren en dat doen we samen met liefdevolle, betrokken mensen. Voor mij is het de eerste keer dat ik deel uitmaak van Hieros Gamos, maar niet de eerste keer dat ik een evenement of festival run/organiseer. Ik heb heel veel mooie herinneringen en ervaringen om op terug te kijken en kijk uit naar alle nieuwe ervaringen die ik ga opdoen samen met jullie.

Dus, hoe zit het met jou? Heb jij het gevoel dat je onderdeel wilt zijn van Hieros Gamos en de kracht wilt ervaren om het samen te doen?

Ik hoop nog veel van je te horen en zien.

 
Ruben.jpeg

Elly de Bruin

Naast mijn rol in het kernteam ga ik op het vrouwenveld de vrijwilligers coördineren, een heerlijke combinatie van vrouwelijke bedding geven en mannelijk 'hands on'.
Heerlijk.
Zonder vrijwilligers geen festival. 
Ik kijk er dan ook echt naar uit om samen met een team van zelfstandige enthousiastelingen het festival mogelijk en extra mooi te maken! 

Coördinatoren Workshopgevers

Leonie Manuela

Ik ervaar het Hieros Gamos Festival als een warm bad waarbij contact zich door aandacht en vertraging mag verdiepen. Ik voel me diep dankbaar dat ik als coördinator voor de workshops op het Vrouwenveld mijn bijdrage mag leveren en ik kijk ernaar uit om samen een afgestemd programma van workshops te laten ontstaan. Waarin we steeds dieper in onszelf de ontdekkingstocht aangaan naar mannelijke en vrouwelijke energie en wat ze betekenen in ons leven in ons lijf en in onze contacten met de buitenwereld. 

Mijn missie is het om steeds meer te leren voelen, dieper in mijn lijf te zakken,  bekken en hart te verbinden en van daaruit de verbinding met anderen aan te gaan. En ook anderen daarbij te helpen met mijn IPT- praktijk en gezondheidscoaching.


Mijn website: www.leeftotaal.nl
Dhyan de Bruijn.jpg

Dhyan de Bruijn

2018 was mijn eerste Hieros Gamos. Ondertussen heb ik er aan vijf actief meegedaan. Wat me telkens opnieuw raakt, is het diepe welkom van het veld. Ik kom telkens weer thuis in de ideale familie die ik vroeger niet had.
 
Ben ook steeds weer geraakt door de kwaliteit van de workshops en andere activiteiten. Zoveel mooie ingangen om steeds dieper te landen in jezelf, in je relaties en de wereld.
 
Hieros Gamos is voor mij een prachtige smeltkroes waarin je kunt helen. Aan jezelf en met anderen. Het Hieros Gamos festival brengt wat we in deze tijd zo nodig hebben. Een diep besef van ‘SAMEN’, verbonden ‘EIGENHEID’ en ‘PEZIER’.
 
Meer info over mijn activiteiten: www.dhyandebruijn.nl

Coördinatoren Hoeders

Heleen Snoek

Na een aantal jaar het heilig huwelijk in mezelf te hebben gevoed op Hieros Gamos werd het tijd om bij te gaan dragen aan dit unieke festival. Door een bijzondere samenloop werden Egbert en ik uitgenodigd in de rol van hoeders van de hoeders en kwam dit als vanzelf op ons pad. Wat een mooie synchroniciteit!

Ik hou enorm van het uitvergroten en doorleven van twee polariteiten die bij Hieros Gamos centraal staan om zo ook mijn eigen innerlijke vrouw en innerlijke man steeds gezonder te maken en beter in balans te brengen.
 
Een belangrijke sleutel voor het slagen van Hieros Gamos is het meebewegen met de processen van de deelnemers, daarmee wordt iedereen onderdeel van het tijdelijke mini universum, wat we Hieros Gamos noemen.
In de rol van hoeder van de hoeders zal ik de vrouwelijke hoedsters begeleiden in hun taak de sharing groepjes te begeleiden en te delen over wat er zoal leeft en waar het veld met elkaar heen beweegt.

Mijn partner Egbert doet dit op het mannenveld en samen brengen we het kernteam op de hoogte van de gemoederen in het veld. Ik kijk uit naar de vele ontmoetingen met zoveel verschillende mensenzielen. Ik ben dankbaar dat ik in dit nieuwe klassieke Hieros Gamos festival deze rol samen met mijn partner vorm mag geven. Ook daarin zie ik de synchroniciteit. Welke hoeders zullen er dit jaar zijn? Voel je welkom❣️
 
Meer informatie en opgeven kan via: 
hoeders@hierosgamos.nl
Heleen-HG2024.JPG
Egbert Knol.jpg

Egbert Knol

Hieros Gamos kwam door mijn huidige partner Heleen op mijn pad. Door de mooie inspirerende gesprekken over de voorgaande jaren en wat er in het veld van Hieros Gamos gebeurt, groeide de innerlijke nieuwsgierigheid naar de magische krachten van dit veld. De nieuwsgierigheid werd een sterke ja en ook een ja om een bijdrage te leveren aan het energieveld. Na warme gesprekken te hebben gevoerd over de rol als hoeder transformeerde die vervolgens kort daarop in de vraag of ik de rol als hoeder van de hoeders op me wilde nemen. Samen met Heleen ga ik invulling geven aan deze inspirerende ontdekkingsreis.

In alle beslismomenten, mooie gesprekken en innerlijke afstemming met mezelf, heb ik kunnen voelen dat het aansluit bij waar ik nu sta in het leven. Ik hou van geprikkeld worden en het kunnen leren in ontmoetingen met anderen. Het voelen en onderzoeken waar de vrouwelijke, mannelijke of gecombineerde energie naar toe wil ervaar ik als een boeiend speelveld.

 
Het hoederschap voor de mannen is als vanzelf op mijn pad gekomen; hoe kloppend wil ik het hebben. Ik kijk nu al uit naar de mooie ontmoetingen die ik wellicht met jou ga ervaren, om zo gezamenlijk een onvergetelijk leerzaam festival te beleven en te doorleven.

Als jij je ook geroepen voelt, meld je dan aan als hoeder via hoeders@hierosgamos.nl

Sacred Space team

Rutger Paets

2018, mijn eerste Hieros Gamos. Ik voelde me nog verslagen na het verlaten van mijn gezin met 2 kinderen maar ik had een pad te lopen en was vastberaden. In dit veld van afscheid nemen, het werk met het mannenveld en weer samenkomen is zoveel gebeurd, zoveel in de diepte geraakt, open gegaan om op een diepere laag waar ik het bestaan toen niet van wist.

Het gevolg was een mannencirkel met de naam “De Ontembare Man” die in 2019 het licht zag. De trein was niet meer te stoppen. Veel werk, vooral mannenwerk in dagen, weekenden en weken buiten de grenzen van Nederland heeft mij dichter bij mijn centrum gebracht en zo ook in het centrum van meedragen van energie tijdens oa het Brotherhood festival en home comming weekenden in Zeeland. Ondertussen loop ik ook graag op de vuurlijn en hoed de ruimte bij zweethutten. Trainingen op het gebied van systemisch werk en natuurcoaching leert mij nog meer het veld, waar wij ons als mens daadwerkelijk begeven, kennen en breng daarmee helderheid waar nodig. Ik ben nooit uitgeleerd.
 
Dit jaar ben ik aanwezig in “The Sacred Space” van deze editie van Hieros Gamos. Een plek waar ik vorm geef en ben. Het vormgeven zit in mijn bloed met oa de Rietveld academie als achtergrond creëer ik in een veld wat niet zichtbaar is vanuit de bron waaraan wij allemaal verbonden zijn. Creëren, zorgdragen en openen van een heilige ruimte vraagt zorg, aandacht en aanwezigheid want jij mag daar komen rusten.
Echt_Mooij_Fotografie-9755.jpg
Janine Andre de la Porte.png

Janine Andre de la Porte

Mijn naam is Janine en ik ben net 56 geworden. De rode draad in mijn leven is de queeste en verlangen naar verbinding en intimiteit in afstemming en aanwezigheid.
Verbinding met mezelf, met ander, met de natuurkrachten, de dieren, met de niet zichtbare werelden, mijn lichaam, en mijn vrouwelijke seksualiteit.
 
De afgelopen zeven jaar ben ik bij het HG festival geweest. Ik herinner mij de eerste keer nog goed, ik voelde me zo dankbaar, zo ontroerd, zo thuis op het veld. Eindelijk verbinden in afstemming, zijn met elkaar, samen door de dingen heen bewegen, onderzoeken, voelen, geraakt worden, steeds dieper zakkend, steeds meer valse schijn loslaten, verbinden in waarachtigheid. Louterend, helend, voedend, liefdevol, confronterend en verrijkend was het voor mij.

Inmiddels ben ik een paar jaar hoedster geweest van de vrouwelijke Sacred Space op het veld, een plek om te zijn, op te laden, los te laten, opgevangen te worden, te verbinden, te verzachten en te zakken.

Een plek waar ik me thuis voel, waar ik mag zijn zonder woorden, in aanwezigheid. Bedding gevend aan het veld waar heel veel beweegt, gevoeld en ervaren wordt door iedereen aanwezig. Het Hieros Gamos festival is een snelkookpan voor transformatie processen ;-)
 
Ik heb een cranio-sacraal praktijk in Amsterdam, waarin ik het liefst begeleid bij trauma heling, diepe processen en wezenlijke veranderingen.
 
Meer info over mijn activiteiten:
www.cranio-sacraal-amsterdam.nl

Veld Hoeders

Kinga Sidor

“Dit jaar ga ik voor het eerst op het Hieros Games festival aanwezig zijn, in de rol van spaceholder. Ik heb me altijd verbonden gevoeld met dit festival, maar gek genoeg voelde ik nu pas heel sterk: “het klopt, nu hoor ik er ook bij”. En ik heb er heel veel zin in!

Het heilig huwelijk in mezelf belichamen en kunnen leven. Daar gaat dit festival voor mij over. Verbinding, gelijkwaardigheid, respect en balans tussen en mannelijke & vrouwelijke in mezelf. Tussen het licht en het donker, vlees en spirit, menselijkheid en goddelijkheid, de hemel en aarde in mij. Om vanuit die eenheid in mezelf met anderen te kunnen verbinden. Vanuit heelheid geven en ontvangen. Dit is mijn verlangen, mijn streven, mijn ever-growing proces en mijn grote passie vanaf een hele jonge leeftijd. 

Wat ik prachtig vind aan het festival concept is dat we de dagen beginnen met de eigen pool in onszelf te verkennen, verdiepen en ons mee te verzoenen. De alfa of de omega & aangeboren gegeven van ons eigen natuur ons eerst weer toe-eigenen om vanuit daar pas met de tegenpool buiten onszelf te verbinden. Zo is mijn eigen process in het leven ook gegaan. Ik heb een groot deel van mijn reis toegewijd aan mijn eigen vrouwelijkheid te her-inneren. In talloze jaartrainingen (tantra, sjamanisme, chakra-psychologie, yoga, energie & lichaamswerk) heb ik mijn eigen oerkracht ont-dekt. Met veel plezier draag ik mijn uitvindingen uit in de yoga lessen, vrouwen events, vele retreats en lichaamssessies (oa. pelvic journeys) die ik begeleid. 

Afgelopen jaren is mijn focus verschoven naar beide polen in mezelf steeds meer te balanceren. Naar de stevigheid, structuur, hart gedragen leiderschap in mezelf verdiepen en die als bedding bieden om de wilde, onvoorspelbare, inspiratievolle vrouwen kracht in mezelf steeds vrijer te kunnen laten stromen. Het is in ontwikkeling. En het is al goed. Het festival zal mijn speelveld zijn en ik ontmoet je daar graag.

Met z’n allen, niet meer alleen, maar AL-EEN. Niet meer ieder voor zich, maar SAMEN. Hand in hand, in bundeling van onze verschillen & kwaliteiten ~ kunnen we bergen verzetten. En het balans op deze prachtige planeet herstellen. En daar ben ik ALL-IN voor.

Meer info over mijn activiteiten:
www.womenalive.me/links & @kingasidor op Instagram
Kinga Sidor.JPG

Suzanne Koppelaar

Hieros Gamos is grondig in mijn Leven verweven. 

Zowel  Innerlijk, Uiterlijk als Kosmisch ervaar ik het Leven in Liefde, volgens deze wijze. 

Ze is deel van mijn Leven,  deel van mijn Levensfilosofie. En zo beleef, belichaam en beziel ik haar. 

Mijzelf. In Liefde. Waarachtig. Authentiek. Wezenlijk. In Verbinding. Vrij. 

 

Dit jaar zal ik vanuit Liefde, Toewijding en Passie bijdragen aan de Energetische Bedding op het Vrouwenveld. Inherent verbonden aan het Mannenveld en daarmee aan ons AL. 

 

In Liefde ! 

Helma van Sandick

Hieros Gamos heeft me vanaf de eerste keer dat ik er was, 7 of 8 jaar geleden, bij de kladden gegrepen... en ik heb niet meer losgelaten. Hieros Gamos is voor mij een prachtige, krachtige tribe waarin we mogen oefenen met echt zijn en samen leven. Gespiegeld worden op de essentiële lagen in jezelf en vertrouwen dat je daarmee genoeg bent en brengt.
Het credo: 'ik doe mijn werk, jij doet jouw werk en samen zijn we verbonden’ raakt mij diep. Verantwoordelijk zijn voor jezelf én het besef dat je niet alleen bent. In die bedding en waarheid leven we in deze dagen. Dat verdiept en raakt veel aan.
Elk jaar draag ik ook bij aan het veld. Dit jaar voor het eerst als Elder en Geestelijk Raadsvrouwe. Dat past bij de Elder en wijze vrouw die ik ben. Net 65 geworden, genoeg verwerkt en genoeg geleefd om dankbaar en licht te zijn. 
Ik hou van menselijk gedoe en ik heb een diep weten van onze verbondenheid op allerlei lagen en in verschillende werelden. 

Dhyan de Bruijn is mijn man en geliefde en samen geven we vast ook een mooie workshop.
Mijn werk bestaat uit relaties begeleiden in gedoe en verdieping. Belangrijk is het contact met jezelf, want er is zoveel contact met een ander mogelijk als je met jezelf hebt.

Meer informatie over mij en mijn werk www.bijmezelf.nl
Helma van Sandick.jpg
WhatsApp Image 2024-02-26 at 08.48.38.jpeg

Eddie Boschma

Er is iets diepzinnigs met vuur en trommels voor mij, binnen- en dichtbij de liefde voor gitaren, zingen/stemimprovisaties, beeld en geluid.
 
Ik zou al deze aspecten binnen het mannenveld kunnen inbrengen maar het voelt fijn dat er door het team besloten is, mij meer in de hoedanigheid van hoeder, elder en muzikant/trommelaar te ontvangen en in te zetten i.p.v. fotograaf/filmer.
 
De trommel (niet-denken zone) en het zingen (expressie/voelen/toewijding) gaan hierin een belangrijke rol spelen.
 
Gezamenlijk het mannenhart voelen kloppen of beter nog het collectieve én individuele mannenhart, met de kwetsbaarheid, gut feeling en het instinct online!
 
Ik zal er ook zijn m.b.t. alles wat zich spontaan aandient en om mijn aandacht en ondersteuning vraagt!
 
Geloof echt in het soepel bewegen tussen de verschillende aspecten van het bestaan; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
De verschillende werelden, want in mijn visie is er niet 1 wereld...
 
Kijk er naar uit!
 
🤍

Peter Amiro Rijcken

Hieros Gamos is voor mij het meest verdiepende festival. Het is een gathering van oprechte mensen die in de vier dagen waarop ze hier samen zijn, dieper in zich zelf kunnen zijn en die dan met open hart verbindingen aan gaan. De verdieping  ontstaat vooral zodra de mannen en vrouwen apart gaan voor twee dagen in eigen energie. Dat brengt rust en in  die rust kan ‘gewerkt’ worden - in de veilige bedding van broeders of zusters. Zo heb ik de afgelopen zes jaar mogen ervaren.

Dergelijke conscious festivals zijn in mijn ogen de kweekvijvers van de nieuwe wereld. Ik zie t als mijn missie om hier met mijn wezen en talenten aan bij te dragen en te faciliteren. Op Hieros Gamos 2024 ben ik aanwezig vooral op het mannenveld. Als energetisch drager, met volle aanwezigheid en aandacht, in verbinding met de andere energetische dragers en hoeders van de sacred space. maar dicht bij mezelf.

Ik ben er. Voelend wat nodig is. Gespitst op het welbevinden van de deelnemers, wetende wat te doen – zonder in de doe-modus te staan. Vooral zijn.

Aanwezig en beschikbaar. Voelend, luisterend & sensitief. Vanuit een diepe betrokkenheid en overtuiging dat het klopt
Peter Amiro.png

Jasper van Ruth (Asim)

Hieros Gamos is altijd met mijn pad verbonden.
Zowel in de vorm van de innerlijke en uiterlijke verbinding van het mannelijke en het vrouwelijke, als in de rituele verbinding van het menselijke met het goddelijke.
 
Twee keer eerder was ik aanwezig op Hieros Gamos en dit jaar heeft mijn pad mij opnieuw naar het Hieros Gamos geleid. Dit keer niet als workshopgever maar als energetisch drager.

Het gereedschap dat ik inbreng zijn mijn verbondenheid met de elementen, rituelen, bodywork, energetische healing, tarot en een goed gesprek.
 
Meer info over wie ik ben en wat ik doe vind je op: www.sacredfire.nl

Frank Kouws

Ik organiseerde jaren geleden Man/Vrouw-cirkels in Nijmegen. 

We hoorden vaak: Jullie moeten naar het Hieros Gamos!
Dat duurde een paar jaar, maar toen ik daar eenmaal kwam was ik meteen thuis.
Eerst als fotograaf en later ook in andere rollen.
 
Dit jaar hoed ik het water.
Een element wat bij mij past; Het is het meest veranderlijke element. Krachtig en tegelijk ook zacht. Je kunt iets ‘aan je water voelen’,  een dieper en intuïtief weten.

Water kan kabbelen in een beekje, maar ook verwoestend werken. Water heeft de kracht om het meest ondoordringbare te openen en water staat onlosmakelijk in verbinding met de maan.
 
Ik zie er naar uit je daar te ontmoeten!

Fotografen

Ageeth Hummeling

Mijn naam is Ageeth en mijn passie in het leven is om mensen te fotograferen, zoals ze ZIJN, met alle emoties die daarbij horen. Om te ZIEN wat mensen beweegt en hen binnen te laten komen door mijn lens en in mijn hart.

Ik houd van OGEN, de spiegel van de ziel, ik houd van tranen, van een open blik, een schaterlach, ontroering of een verstilde mijmering.

Niets maakt mij zo gelukkig als mensen fotograferen op bijvoorbeeld Hieros Gamos.

Tom Wuyts

Mijn naam is Tom, kempisch creatieveling in de internetwereld en fotograaf met gevoel voor het juiste moment. Ik houd ervan om “die” momenten vast te leggen die spontaniteit brengen en de natuurlijke schoonheid en energie van de mensen reflecteert.

Mijn doelstelling is om foto’s te maken die iets vertellen. Een moment, een verhaal, een emotie, een gevoel. Mijn fotografiestijl is spontaan en authentiek met respect voor deelnemers en hun kwetsbaarheid.

Ik zou jullie echt graag zien, omdat gezien worden ontzettend fijn is….
bottom of page